Konsulent ydelser

OneManBoard


Kunne du godt tænke dig at vækste din virksomhed og skabe en meningsfuld tilværelse for dig og dine medarbejdere og har du overvejet at få en professionel bestyrelse som sikkert ville koste 250.000 plus om året så har jeg her et alternativ som for en tiendedel af prisen giver dig mange af de samme fordele, man har ved en bestyrelse


De fleste ejerledere arbejder solen sort og har næsten aldrig tid til at gå i helikopteren eller få et second view på deres forretning, og de har under ingen omstændigheder tid og mentalt overskud til at skulle rapportere til en 4-6 mands bestyrelse, derfor fortsætter de fleste uden. I dag vil jeg præsentere dig for det måske bedste alternativ til en bestyrelse, nemlig


OneManBoard


Her får du et OneManBoard, en Mentor, en Coach, en performance facilitator, Eksportguide og udviklings konsulent, for en tiendedel af den pris. 

VI mødes fysisk eller virtuelt 1.5 time 10 måneder om året og du har hotline til mig, ved hurtige afklaringer, feedback og inputs, til en fast pris a 25.000 om året.

Eksportguide


Vækst Via Eksport


Måske sidder du i en mindre produktionsvirksomhed med et godt fodfæste indenfor jeres branche på det danske marked.


Måske drøfter I ofte mulighederne for eksport, men må erkende, at i hverdagen tager den ene dag den anden, og I får ikke holdt hinanden op på visionen om at erobre verden.


Hvis du gerne vil vækste din virksomhed og du har gjort det godt i Danmark, så er der gode chancer for, at du på udenlandske markeder også ville kunne gøre det godt. Det kræver selvfølgelig, at din organisation og dine produkter, er tilpasset til at kunne håndtere den kommunikation, der er nødvendig for at interagere med andre lande og virksomheder og forbrugere.


Vil du gerne igang så lad os mødes uforpligtende, så du kan få et overblik over, hvor lidt der skal til. Jeg har ofte hjulpet mindre virksomheder med at få støtte til denne rejse.For 10.000 om måneden hjælper jeg dig igang med den første million i vækst via eksport.Jeg har gjort det mange gange før og gør det gerne igen. Vi mødes typisk 5x2 timer hver måned og har korte dialoger på telefon/skype imellem sessions.

I Tyskland er markedet 16 gange større end Danmark, målt på indbyggere.

I U.S.A. er markedet 56 gange større end Danmark, målt på indbyggere.

Organisationsudvikling


Ledergruppe forløb - individuel ledercoaching - Talent programmer - Onboarding - organisationsudvikling.


Jeg lærer din organisation at brænde igennem uden at brænde ud. Jeg har lavet talentudviklingsforløb for flere store børsnoterede danske virksomheder og lavet organisationsudvikling for en lang række mindre smvere igennem de sidste 15 år.Jeg tilbyder individuelle eller gruppe-coachingforløb og reel performance-facilitering der, hvor du mener det er nødvendigt og giver mening for organisationens udvikling. Jeg har to coaching- uddannelser samt en zenfilosfisk overbygning som danner baggrund for reelle gennembrud.

Jeg arbejder med de mest moderne performance-værktøjer og udanner mig hvert eneste år i nye værktøjer.Vil du høre mere så ring gerne eller inviter til en kort zoom- eller teams-samtale så vi uforpligtende GRATIS kan afdække om vi sammen kan skabe noget der brænder igennem uden at brænde ud.